Model Ljori - til heste med sommereksem i let-svær grad.

Model Ljori

Model Ljori (samt de øvrige dækkenartikler fra RSH) har:

Super pasform
Åndbart materiale for hestens pels og hud
Hurtig tørrende materiale
Lys farve som skåner hesten for varme
Optimal beskyttelse
Fuld bevægelsesfrihed for hesten
Unikt design - bryst og mavestykke i ét

Fås i flere modeller og størrelser - lige fra lille pony til stor hest

Farve: lys grå

Prisen er inkl. moms - der pålægges ydermere forsendelsesomkostninger efter PostNords takster for pakker. Der sendes kun dækkener ved forudbetaling på konto eller mobilepay. 

Priser 2018:
Str. small (00-01)   1299,00 kr.
Str. medium (1-3)  1399,00 kr.
Str. Large (4-8)     1499,00 kr.

"Normal-størrelse" for islændere er str. 2/3 eller 3. Nogle store og lange islændere bruger str. 4 eller str. 5.

Normalt haves størrelserne 2/3, 3 og 4 på lager. Ved bestilling af andre størrelser må der påregnes ventetid. Vi bestiller dækkener hjem med hyppige mellemrum, men kan afvente at få varer hjem som er afhængige af fragtmændenes leveringsmuligheder. Vi oplyser altid kunderne om evt. ventetid og prøver at sørge for så vidt muligt at have varer hjemme.  

Ved bestilling skal der tages specifikke mål på hesten for at sikre, at hesten får den nøjagtige størrelse. Se mere under menupunkt "Bestilling".

Vi har siden 2007, hvor vi overtog forhandlingen i Danmark af RSH-eksemdækkenet solgt mange dækkener til yderst tilfredse kunder. 
Der kan pga. den overvældende interesse for RSH eksemdækkenet være udsolgt i enkelte str. og modeller. RSH eksemdækkenet er i en rivende udvikling på det danske marked, og takker vores kunder for at vælge netop RSH dækkenet til deres eksem-heste.